Tarief: vanaf 45 minuten – €55,00 

Acne is een veel voorkomende huidaandoening die ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgklierfollikel. Vanaf ± 12 jaar en ook op latere leeftijd kan acne ontstaan. De mate kan enorm verschillen. Van enkele puistjes tot een zeer hardnekkige soort acne in het gezicht en/of rug, schouders, hals en nek.

Oorzaak

  • Hormonale schommelingen
  • Gebruik van bepaalde medicijnen
  • Stress
  • Contact met bepaalde stoffen

Hoewel niet wetenschappelijk bewezen, hebben onderzoekers aangetoond dat ook voeding een rol kan spelen bij het ontstaan van acne.

Acne kan langdurig en hardnekkig aanhouden en wanneer het niet zorgvuldig wordt behandeld, kunnen op den duur littekens ontstaan.

Wat kan Joli Visage voor u betekenen

Voor acne met enkele puistjes is een enkele behandeling om de zoveel tijd voldoende. Bij hardnekkige acne wordt een kuur geadviseerd, deze is bij ieder persoon verschillend. Er wordt overlegd over uw eventuele behandelverleden en eventueel medicijngebruik. Afhankelijk hiervan wordt een behandeladvies gegeven, i.c.m. een productadvies voor thuis, dat de werking van de behandeling vergroot.

Joli Visage is lid van de brancheorganisatie ANBOS en gespecialiseerd en gecertificeerd in Acne behandelingen. Hierdoor zijn wij geregistreerd en erkend bij diverse zorgverzekeraars waardoor u een vergoeding ontvangt voor de behandelingen.

Raadpleeg uw polisvoorwaarden voor de exacte vergoeding.